List of active policies

Name Type User consent
Política de dades IES Pere Maria Orts i Bosch Site policy All users

Summary

Dades clau

  • Política preparada per: Antonio García Alonso
  • Aprovat per tauler / direcció a: 22-05-2018
  • La política ha entrat en funcionament el dia 25/05/2018
  • Data de la següent revisió: 25/06/2018

Full policy

Privadesa i dades personals

A l'IES Pere Maria Orts i Bosch prenem la vostra privadesa molt seriosament. Per proporcionar accés al servei, hem de recollir i emmagatzemar informació personal sobre vostè.

Menors

Els infants menors de 14 anys no poden accedir als serveis prestats per https://campus.iesperemaria.com/. En acceptar aquesta política de privadesa, també accepteu que teniu 14 anys o més.

Què es recull?

La informació del perfil bàsic es recull de vostè quan creeu el vostre compte, inclòs el vostre nom complet i l'adreça de correu electrònic.

A mesura que utilitzeu el lloc, la informació sobre els usuaris, els cursos, les activitats i els recursos amb els quals interactuareu també serà emmagatzemada i enllaçada a la vostra informació de perfil.

Com s'utilitza aquesta informació?

Aquesta informació només s'utilitza per proporcionar-vos accés als cursos en línia a https://campus.iesperemaria.com/. La informació estadística sobre l'ús del lloc també s'utilitza per millorar el lloc i els serveis proporcionats al lloc web https://campus.iesperemaria.com/.

A qui puc contactar?

L'administrador de protecció de dades de iesperemaria.com és el director de la institució, Antonio Garcia Alonso, i es pot contactar a director_@_iesperemaria.com (suprimeix els guions baixos)

Amb qui compartisc les meves dades?

Actualment, no compartim les vostres dades amb cap empresa i no hi ha previst fer-ho en el futur pròxim.

Quant de temps es conserven les meves dades?

Les teves dades personals s'emmagatzemen sempre que estiguis inscrit en un o més cursos en línia a https://campus.iesperemaria.com/. Les dades del curs s'esborren 6 mesos després de la data de finalització de cada curs i la informació del perfil serà anonimitzada quan no s'hagi accedit a un compte durant 12 mesos consecutius.

Com retiré el meu consentiment per a iesperemaria.com per emmagatzemar i processar les meves dades personals?

Si prèviament ha consentit que permeti a l'IES Pere Maria Orts i Bosch emmagatzemar i processar les seves dades personals d'acord amb aquesta política de privacitat i desitja retirar el seu consentiment, envieu un correu electrònic al responsable de protecció de dades a director_@_iesperemaria.com ( suprimeix els guions baixos). Ja no podreu accedir als serveis proporcionats per https://campus.iesperemaria.com/ si es retira el vostre consentiment.

Com puc sol·licitar que les meves dades personals siguin corregides o esborrades?

Podeu fer correccions a la vostra informació de perfil bàsic iniciant sessió a https://campus.iesperemaria.com/ i editar el vostre propi perfil. Si teniu preguntes o voleu corregir o esborrar altres dades, envieu un correu electrònic a l'oficial de protecció de dades a director_@_iesperemaria.com (suprimeix els guions baixos).

Com puc sol·licitar un registre de totes les meves dades personals que s'han recollit?

Podeu sol·licitar un registre de totes les dades personals relacionades amb vostè que s'han recollit d'acord amb aquesta política de privadesa. Per fer-ho, envieu un correu electrònic al responsable de protecció de dades a director_@_iesperemaria.com (suprimeix els guions baixos).